Homeopatia on kokonaisvaltainen ja yksilöllinen hoitomuoto

Homeopatia on vaihtoehtoinen ja täydentävä lääkintäjärjestelmä. Se on tehokas ja turvallinen terveydenhoitomuoto fyysisiin, psyykkisiin ja emotionaalisiin sairaustiloihin. Homeopatia on lempeää sillä siinä ei käytetä kovia lääkkeitä vaan lempeitä ja turvallisia homeopaattisia valmisteita.  Homeopaattinen lääkeaine aktivoi puolustusmekanismia ja käynnistää paranemisprosessin.

Homeopatia hoitaa ihmistä kokonaisvaltaisesti. Vastaanotolla kartoitetaan oireet fyysisellä, psyykkisellä ja emotionaalisella (tunne) tasolla. Homeopaattinen valmiste valitaan yksilöllisesti jokaiselle potilaalle vastaamaan senhetkistä oirekuvaa.

Homeopatian teho perustuu vaikuttavan aineen potensointiin ja laimentamiseen. Laimentamisen vaikutus on ettei aineesta ole mitään fyysistä jäljellä jolloin se ei vaikuta kehoon haitallisesti. Potensoimalla saadaan aikaan homeopaattiseen valmisteeseen energialataus. Potensoimalla saadaan myös tiettyihin luonnossa normaalisti käyttäytyviin aineisiin kuten Natrium muriaticum - ruokasuola, lääkitseviä ominaisuuksia.

Homeopaattinen lääke vaikuttaa tehokkaasti stimuloimalla kehon omaa puolustusmekanismia parantamaan.